Luomme kumppanuuksia viljelijöiden ja tuottajien kanssa

Valitsemamme viljelijät ja tuottajat ovat yhteistyökumppaneitamme, joiden kanssa haluamme kehittää parhaita mahdollisia tuotteita on sitten kyse mausta, laadusta, turvallisuudesta tai ympäristön huomioonottamisesta.

Samaan tapaan kuin paras maku nousee raaka-aineen kunnioituksesta ja luonnon arvostamisesta, arvostamme sitä antaumuksellista ja sydämestä nousevaa tinkimätöntä, tärkeää työtä, jota yhteistyökumppanimme tekevät omilla erikoisosaamisen alueillaan eri puolella Suomea. Etsimme kumppaneiksemme tuottajia, jotka jakavat kanssamme samat arvot elämänlaadusta, sosiaalisesta vastuullisuudesta sekä kestävästä kehityksestä.

Eat&Joy Maatilatorille on tärkeää, että tuottajan asiakkuus tuo myös tuottajalle hyvää - maksamme tuotteista ja työstä reilun hinnan - ja yhteistyö mahdollistaa pientuottajien, useimmiten perheyritysten toiminnan laajentamisen sekä syventämisen. Luomme myös yhteyksiä tuottajien ja ravintolakeittiöiden sekä keittiömestareiden välille sekä asiakkuuden että tuotekehityksen merkeissä. Etsimme aktiivisesti myös muita tapoja lisätä puhtaiden elintarvikkeiden jakelua ja myyntiä.

Sitoudumme tuottajien kanssa pitkäaikaiseen yhteistyöhön sekä kommunikoinnin avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Odotamme heiltä samaa Eat&Joy Maatilatorin yhtiön sekä myymälän asiakkaiden suhteen.