Korostamme ruoan yhteisöllisyyttä hyvinvoinnin perustana ja sosiaalista vastuuta

Ruoka on kulttuuria ja sen yhdeksi merkitykselliseksi erityispiirteeksi näemme yhteisöllisyyden. Me emme myy ruokaa korostamalla vain sen yksittäisiä hyödyllisiä ainesosia tai pelkkiä terveysvaikutuksia. Me näemme ruoan kokonaisuutena, jonka on oltava sekä maultaan, ravitsemuksellisesti että terveydellisesti huippua: täysruokaa.

Me myymme ruokaa, jonka rikas ja raaka-aineelle ominainen maku on huipussaan - ja siksi moni haluaa jakaa sen kokemuksena muiden kuten perheen ja ystävien kanssa. Ruoan tekeminen muille on välittämistä. Ruoan jakaminen on rakastamista.

Eat&Joy Maatilatorin tarkoituksena on myös poistaa keinotekoista vastakkainasettelua maaseudun ja kaupungin elämäntapojen välillä. Siksi me pyrimme suoriin tuottajasuhteisiin. On tärkeää, että asiakas tietää kuka, miten ja missä ruoka on tuotettu.

Eat&Joy Maatilatori järjestää myös tuottajavierailuja myymälään. Vastavuoroisesti järjestämme vierailuja myös maatiloille sekä tuottajille. Näin ruoan tuottajat, kauppa sekä kuluttajat ovat lähellä toisiaan.

Haluamme myös kehittää myymälätilaa siten, että se korostaa yhteisöllisyyttä - se on paikka, jossa voi tavata ystäviä, ja saada uusia ystäviä. Siksi Eat&Joy Maatilatori on läsnä myös internetin yhteisömedioissa.

Sitoudumme luovuttamaan Eat&Joy Maatilatorin mahdollisesta voitosta 5 prosenttia yhteisöllisyyttä korostaviin, kestävän kehityksen hankkeisiin. Kyse voi olla palkinnosta tai lahjoituksesta.